Projecten

Rijwiel Stalling Amsterdam

Fietsenstallingen beveiligd met Hang en sluitwerk, toegangscontrole en camera's.

Wo, 3 September, 2014

..........

Vr, 15 Augustus, 2014

.........

Bouwkundige beveiliging,
Hang en Sluitwerk

Inbraakbeveiliging begint met maatregelen om ongewenst bezoek van het object te bemoeilijken of te voorkomen. Bouwkundige beveiliging wordt vaak vergeten maar is van essentieel belang voor de te nemen beveiligingsmaatregelen. Al het hang en sluitwerk dat Van Leeuwen Beveiliging levert en monteerd voldoet aan het SKG keurmerk.


Alarm systeem - Inbraak systeem

Wij zijn gespecialiseerd in electronische beveiligingssystemen en werken uitsluitend met volgens het NCP gecertificeerde materialen. Een goed elektronisch beveiligingssysteem werkt preventief en is samen met hang en sluitwerk een belangrijk onderdeel om een inbraak te voorkomen. Van Leeuwen Beveiliging levert o.a. de volgende merken: Satel Integra, Alphahome, Abus.


Camera systeem - Video observatie systeem - CCTV

Wij leveren en monteren complete digitale (IP) en analoge camerasystemen. Het registreren van camerabeelden kan in bepaalde gevallen belangrijk zijn, deze camerabeelden worden dan opgeslagen op een recorder. Tevens zijn deze recorders uitgevoerd met een LAN aansluiting zodat u de beelden overal kan bekijken op een PC, Tablet of smartphone. Van Leeuwen Beveiliging levert o.a. de volgende merken: Dahua, Axxon, Brickcom, Arecont.


Toegangscontrole systeem

Met een toegangscontrolesysteem kunt u personen digitaal toegang geven tot het pand. U moet dan denken aan Proximity tags, vingerscan, magneetkaarten of Iris scanners. Tevens is het mogelijk om werktijdregistratie of werktijden toe te voegen. Met toegangscontrole is het mogelijk om alleen diegene die bevoegd is toegang te verschaffen tot het pand. Van Leeuwen Beveiliging levert o.a. de volgende merken: Satel Accodoor, Paxton.


Intercom systeem

Een intercom maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek-luister en of een -beeldverbinding. Via de intercom kunt u dan eventueel de deur ontgrendelen via een electronisch slot. Van Leeuwen Beveiliging levert o.a. de volgende merken: Dahua, Sieddle, Comelit, Abus.


Kluizen en Datasafes

Kluizen en Datasafe's zijn bedoeld voor bescherming van uw goederen. Dit kan geld, sieraden, etc. of dataopslag zijn. Wij kunnen in samenspraak met u de passende kluis of datasafe aanbieden welke een aanvulling zijn op uw beveiliging. Van Leeuwen Beveiliging levert o.a. de volgende merken: Juwel, Salvus, Sistec.